top of page
Пошук
Фото автораme-doc

E-Receipt в дії !



Нещодавно ДФС було впроваджено у тестовому режимі систему E-Receipt, яка викликала великий інтерес з боку платників податків та громадян.



Завдяки електронному сервісу «Пошук фіскального чека» платники мають змогу оперативно отримати інформацію про здійснені розрахункові операції у будь-якій торгівельній точці будь-якого населеного пункту країни. Сервіс E-Receipt знаходиться у відкритій частині Електронного кабінету, доступ до якої здійснюється в режимі реального часу (24/7/365) без ідентифікації особи. Для пошуку та перегляду фіскального касового чеку необхідно ввести: фіскальний номер РРО дату та час видачі чеку (для традиційних РРО). Пошук електронного чеку здійснюється за його фіскальним номером та датою.



Також нагадуємо, що M.E.Doc підтримав проект «E-Receipt».




Усі можливості E-Receipt будуть доступними в програмі M.E.Doc та в інших наших продуктах у зручному для роботи юзер-френдлі інтерфейсі.

Ми вже інтегрувалися та тестуємо роботу E- Receipt.

Окрім цього, для наших користувачів-смартфонолюбів у 2019 році планується вихід M.E.Doc.Mobile з усіма функціями, доступними у десктопній версії програми, включаючи E- Receipt.

Ми завжди підтримуємо проекти, мета яких забезпечити українських підприємців сучасними технологіями, спрямованими спростити та оптимізувати ряд архаїчних бізнес-процесів та створити умови для ведення прозорого та ефективного бізнесу. 


68 переглядів0 коментарів

Comments


bottom of page