top of page
Пошук
  • Фото автораme-doc

Вийшло оновлення Кабінета Cashӓlot

☝🏻Зміни у інструментах для аналітики

1. У таблиці розділу Аналітика - Z-звіти додано колонки Службове внесення, грн та Службова видача, грн, що містять значення із зареєстрованих Z-звітів. Відобразити/приховати колонки можна по натисканню іконки налаштувань у заголовку таблиці.

2. У звіті Аналітика по реалізованим товарам налаштовано відображення інформації про товар, що реалізований по способу оплати Передоплата/Післяплата. Кількість проданого товару рахується по факту здійснення Післяплати. У рядках товарів, для яких проведена тільки Передоплата, у графі Кількість продажу зазначається "0", в графі Продаж, грн – сума передоплати за товар.

3. У розділі Аналітика – Z-звіти додано відображення даних у таблиці та на графіку для Z-звітів, що містять операції Передоплата та Післясплата.

4. Додано відображення реквізиту ІД у вікні перегляду чека розділу Аналітика – Статистика по чекам продаж для чеків, зареєстрованих ФОП.


🛠 Ми прагнемо до досконалості:

1. Виконано доопрацювання для пришвидшення автоматичної обробки дублів номенклатури.

2. Налаштовано правильне відображення довгих назв ПРРО при експорті в Excel звітів Статистика по чекам повернення та Статистика по чекам продажу з розділу Аналітика.

14 переглядів0 коментарів
bottom of page