top of page
Пошук
  • Фото автораme-doc

Вийшло оновлення Кабінета Cashӓlot

☝🏻Ставка ПДВ під контролем

У картці товару для кодів УКТ ЗЕД, які починаються з 0102, 0103, 010410, 0401, 1001, 1002, 1003, 1004, 1005, 1201, 120400, 1205, 120600, 1207, 121291, ставка ПДВ 14% встановлюється автоматично. При спробі змінити ставку ПДВ для номенклатури з цими кодами УКТ ЗЕД на відмінну від 14% буде виведено вікно з попередженням. Заборонено встановлення ставки 14% для інших кодів УКТ ЗЕД.


☝🏻 Імпорт ставок ПДВ та Акцизного податку у довідник Номенклатура

Додано імпорт значень ставок ПДВ та Акцизного податку за їх літерним позначенням. При імпорті товару зі ставкою ПДВ 14% повинен бути зазначений відповідний код УКТ ЗЕД, у іншому випадку запис товару не імпортується. При імпорті товарів з відповідними кодами УКТ ЗЕД автоматично проставляється ставка ПДВ 14%.


☝🏻 Створення власних ставок податків

Реалізовано можливість створювати, редагувати та видаляти власні ставки ПДВ та Акцизного податку у розділі Довідники – Системні довідники – Ставки Акцизного податку / Ставки ПДВ.

Також, додано можливість обирати значення користувацьких ставок податків у картці товару.


☝🏻 Відображення ставок податків у розділі Номенклатура

У таблиці розділу Номенклатура додано колонки Літера ставки ПДВ та Літера акцизн. податку. За замовчуванням колонки приховані. Відобразити/приховати колонки можна за допомогою конфігуратора таблиці.


☝🏻 Видалення груп номенклатури

Реалізовано можливість видалення груп номенклатур у розділі Довідники –Довідники користувача – Групи номенклатур. При виділенні рядка користувацької групи номенклатур відображається іконка видалення групи. При видаленні всі товари групи переносяться у системну групу Інше.


☝🏻 Новий формат для імпорту даних у довідник Номенклатура

Реалізовано можливість імпорту даних у довідник Номенклатура із файлів формату *.xls.


☝🏻 Автоматичне заповнення атрибутів товару відповідно до його групи

Реалізовано автоматичне заповнення полів картки товару ПДВ, Акцизний податок, Од. виміру при виборі групи номенклатури. Для групи номенклатури зі ставкою ПДВ 14% значення поля ПДВ заповнюється після вибору кода УКТ ЗЕД.


☝🏻 Відображення адреси господарської одиниці

Додано відображення адреси ГО у картці номенклатури. Тепер ГО, що мають однакові назви, можна розрізнити за їх адресою.


☝🏻 Збереження цін товарів для кожної господарської одиниці

Додано можливість збереження ціни в картці товару для певної доступної ГО. Для збереження ціни у картці товару потрібно обрати назву ГО. При виборі значення Всі ціна зберігається для всіх доступних ГО. У таблиці довідника Номенклатура відображається ціна саме для всіх ГО (за наявності). Якщо ціна, що діє для всіх ГО відсутня, у таблиці відображається остання встановлена ціна.


☝🏻 Пошук за УКТЗЕД та ДКПП став зручнішим

Допрацьовано алгоритм пошуку у системних довідниках УКТЗЕД та ДКПП розділу Номенклатура. Пошук значення здійснюється незалежно від регістру введених літер.


☝🏻 Єдиний формат відображення цін

Ціни у таблиці розділу Номенклатура та у картках товару приведені до уніфікованого вигляду та завжди містять 2 знаки після коми.


☝🏻 Контроль цін товару

Додано контроль цін при редагуванні картки товару. Ціна продажу не може бути меншої за собівартість, а також ціна продажу та собівартість не можуть дорівнювати нулю.

69 переглядів0 коментарів
bottom of page