top of page
Пошук
  • Фото автораme-doc

Вийшло оновлення ПРРО Cashӓlot версії 1.00.022

Зміни в релізі:


☝🏻 Актуальний облік Акцизного податку

На виконання наказу Міністерства фінансів України № 329 від 08.06.2021 р., «Про затвердження Змін до Положення про форму та зміст розрахункових документів/електронних розрахункових документів» у Картці товару додано можливість зберігати значення штрих-коду марки акцизного податку на алкогольні напої, а також, реалізовано відображення збереженого значення штрих-коду марки акцизного податку на друкованих формах фіскального касового чека та видаткового чека.


☝🏻 Додавайте штрих-код марки акцизного податку у Картці товару

У Картці товару на вкладці Ставка податку додано поле Штрих-код марки акциз.податку, яке призначене для збереження значення штрихового коду марки акцизного податку на алкогольні напої.

Ввести значення штрихового коду марки акцизного податку у Картці товару також можна у Кабінеті Cashӓlot.


☝🏻 Імпортуйте штрих-коди марок акцизного податку у довідник «Номенклатура»

Додано можливість імпортувати значення штрих-кодів марки акцизного податку у довідник Номенклатура. Поле для збереження штрих-коду марки акцизного податку додано у шаблон імпорту Шаблон для імпорту.xlsx.

Імпортувати значення штрих-кодів марок акцизного податку також можна у Кабінеті Cashӓlot.

Зверніть увагу, якщо вказано лише значення штрих-коду марки без зазначення ставки акцизного податку, або одночасно зазначено ставку збору ПФ і ставку акцизного податку товар імпортовано не буде.



📩🔥 Вийшло оновлення Кабінета Cashӓlot


☝🏻 Видаляйте неактуальні номенклатури

Додано можливість видаляти номенклатури, які були переміщені у Архівні. Для видалення потрібно встановити позначку у рядку «архівної» номенклатури (у розділі Архівні або Всі) та натиснути іконку Корзина.


☝🏻 Контролюйте об’єм імпортованих даних

Додано контроль об’єму даних, що імпортується. Максимальний розмір файлу для імпорту номенклатур не повинен перевищувати 2 Мбайт. При спробі імпортувати файл більшого розміру буде виведено попередження.


☝🏻 Слідкуйте за зміненням ціни товару

Реалізовано збереження архівних цін в Картці товару. Переглянути історію цін можна, натиснувши кнопку Історія у Картці товару.


☝🏻 Використовуйте ставки додаткового збору

У розділі Довідники – Системні довідники додано новий довідник Ставки додаткового збору. Довідник недоступний для редагування.


☝🏻 Керуйте ставками податків

Додано можливість застосовувати ставку додаткового збору. У Картці товару на вкладці Ставка податку додано нове поле: Додатковий збір – Збір ПФ, у якому можна обрати ставку збору на обов'язкове державне пенсійне страхування.


☝🏻 Обирайте номенклатури швидко

Додано можливість обирати всі записи певного розділу довідника Номенклатура. Для цього у заголовку таблиці встановіть позначку Всі. Якщо позначку встановлено, виділяються всі записи обраного розділу довідника: Архів, Еталон, Нові або Всі.


☝🏻Додавайте товари зручно

При додаванні картки нового товару у довідник Номенклатура автоматично відкривається розділ довідника Нові.


🛠 Ми прагнемо до досконалості:

1. У Кабінеті Cashӓlot доопрацьовані повідомлення, які з’являються під час редагування значень ДКПП, УКТ ЗЕД та групи товару у Картці товару за умови, якщо встановлено або встановлюється ставка ПДВ 14%.

2. Оновлено довідник Податкові інспекції.


Програма буде автоматично оновлена при першому відкритті та при умові наявності доступу до ресурсів.

6 переглядів0 коментарів
bottom of page