top of page
Пошук
  • Фото автораme-doc

(Новина Застаріла!) Модуль-додаток конвертації ключів АЦСК «Україна»

Оновлено: 4 вер. 2020



На теперішній час, для порталу «Є-Дата», конвертація ключів АЦСК "Україна" не потрібна.



Формат ключів, який підтримує портал «Є-Дата» https://edata.gov.ua/, відрізняється від формату ключів АЦСК «Україна». Для того, щоб мати можливість користуватися ключами і сертифікатами, виданими АЦСК «Україна», на порталі «Е-Дата», Вам необхідно виконати їх конвертацію.

Для конвертации необходимо завантажити KeyConverterSetup, розпакувати його і в створеному каталозі «KeyConverterSetup» запустити програму конвертації «KeyConverter.exe».

У вікні програми конвертації (рис.1) вкажіть наступні дані:

  • В поле «Особистий ключ підпісу» виберіть файл особистого ключа цифрового підпису (ім'я файлу для прикладу: 90000012_1234567888_DS150831195810.ZS2, де 90000012 - код ЄДРПОУ Вашого підприємства; 1234567888 - ІПН працівника, на якого створено ключ; далі - символи в назві файлу індивідуальні для кожного ключа; тип файлу повинен бути - ZS2).

  • В поле «Пароль ключа підпісу» введіть пароль захисту особистого ключа цифрового підпису.

  • В поле «Пароль ключа шифрування (за наявності)» - введіть пароль захисту особистого ключа шифрування (якщо у Вас є сертифікат шифрування).

  • В поле «Ключовий файл, что буде Збереження в форматі, сумісному з порталом« Є-Дата »буде автоматично виведено ім'я файлу особистого ключа« Key-6.dat ». Увага! Міняти ім'я файлу «Key-6.dat» заборонено. Файл «Key-6.dat» буде створений в каталозі, де знаходяться ключі АЦСК «Україна».


Рис. 1

Після введення даних натисніть кнопку «Конвертація ключа». На екрані з'явиться інформаційне повідомлення з результатом виконання конвертації.

Зверніть увагу: якщо Ви вводите обидва ключа (цифровий підпис та шифрування) і паролі цих двох ключів відрізняються, то пароль захисту створеного ключа буде відповідати зазначеному паролю ключа підпису.


515 переглядів0 коментарів
bottom of page