top of page
Пошук
  • Фото автораme-doc

Оновлення ПРРО Cashӓlot версія 01.00.040 - 01.00.042

Cashӓlot версії 01.00.042


☝🏻Зберігайте ключі КЕП у хмарному сховищі

У режимі «офлайн» реалізовано підтримку роботи з сертифікатами, ключі яких зберігаються у захищеному хмарному сховищі CloudKey.


☝🏻Значення штрихового коду товару для підакцизних товарів у чеку

Для підакцизних товарів на друкованій формі чеків продажу та видаткових чеків додано відображення цифрового значення штрихового коду товару.

Цифрове значення штрихового коду товару друкується на чеку за умови:

- у картці товару у полі Ведіть штрих-код внесено значення штрих-коду товару;

- поле Акцизний податок містить значення «5%» та літеру.


☝🏻Відображення залишку готівки у Х-звіті

Додано можливість налаштувати відображення у друкованій формі Х-звіту реквізиту Залишок готівки в касі та суми залишку на момент формування звіту. Залишок готівки відображається тільки за наявності відповідних налаштувань у Кабінеті Cashӓlot.


☝🏻Відображення значення Без ПДВ у чеках

Додано можливість налаштувати відображення значення Без ПДВ на друкованій формі чеку продажу та видаткового чека. Значення Без ПДВ відображається за наявності відповідних налаштувань у Кабінеті Cashӓlot, а також, якщо товари, додані в чек, не мають вказаного ПДВ в Картці номенклатури. Якщо є хоча б один товар з ПДВ у чеку, значення Без ПДВ не відображається.


☝🏻Відбір чеків за типом

У розділі Історія операцій додано можливість відбирати чеки по типу (фіскальний, видатковий, службове внесення тощо). У блоці Розширений пошук додано поле Тип чеку. За замовчуванням у полі Тип чеку встановлено значення Всі.


🛠 Доопрацьовано API з СОМ інтерфейсом

Для можливості інтеграції Cashӓlot з обліковими системами, що використовують мови програмування Pascal Script, Xbase, реалізовано новий спеціальний режим роботи, SPECIFICAPIMODE значення "2", який переводить API COM Cashӓlot в оптимізований режим роботи з інтеграціями, а також, підтримує можливість одночасної

роботи з декількома ПРРО та може працювати як в режимі без інтерфейсу, так і з увімкненим інтерфейсом. Докладно дивіться у інструкції «Специфікація використання API СОМ Cashalot».


Cashӓlot версії 01.00.041


☝🏻Режим "офлайн" без обмежень на період дії воєнного стану

Відключено контролі офлайн-часу та реалізовано роботу ПРРО в режимі "офлайн" без часових обмежень.

Безлімітний режим "офлайн" у ПРРО реалізовано згідно з Законом України №2120-IХ від 15.03.2022 р. на період дії правового режиму воєнного, надзвичайного стану або обставин непереборної сили.


☝🏻Зберігайте ключі КЕП у хмарному сховищі

Реалізовано підтримку роботи з сертифікатами, ключі яких зберігаються у захищеному хмарному сховищі за допомогою послуги CloudKey.

Зверніть увагу, використання ключів CloudKey наразі можливо тільки у режимі «онлайн».

Для авторизації за допомогою ключів, збережених у CloudKey, натисніть іконку Хмарне сховище CloudKey, оберіть сертифікат та введіть пароль.


Cashӓlot версії 01.00.040


☝🏻Вводьте кількість штучних товарів залежно від кодів УКТ ЗЕД

Для одиниці виміру Штука доопрацьовано можливість введення та відображення кількості у форматі цілого числа з 2-ма десятковими знаками. Кількість вводиться та відображається як ціле число з 2-ма десятковими знаками для товарів зі встановленою одиницею виміру Штука, за виключенням товарів, коди УКТ ЗЕД яких починаються на: 2204, 2205, 2207, 2208.


☝🏻Керуйте Cashӓlot за допомогою клавіатури

Реалізовано можливість використовувати клавіші керування курсором, а також клавішу Tab для переміщення по блокам вікон у розділах програми.


☝🏻Підтвердження оплати за допомогою POS-терміналів

У полі Код авторизації додано можливість введення комбінацій літер та цифр для підтвердження оплати при виникненні нештатних ситуацій у роботі з POS-терміналом при реєстрації чека.


☝🏻Реквізити у Z-звіті згідно з законодавством

Відповідно до вимог законодавства у друкованій формі Z-звіту змінено назву реквізиту Загальна сума на Загальний підсумок розрахункових операцій.


🛠 Доопрацьовано Драйвер для BAS

1. Для формування статистики у розділі кабінету користувача Аналітика налаштовано коректну передачу інформації щодо оплати чека при роботі через Драйвер для BAS.

2. Доопрацьовано механізм формування Z-звіту при закритті зміни у разі роботи через Драйвер для BAS.

3. Відкориговано розрахунок суми в чеку по позиції номенклатури при встановленому параметрі IsPriceIncludeVAT = False.


🛠 Ми прагнемо до досконалості:

1. Доопрацьовано механізм сканування та пошуку товарів за штрих-кодом у випадку, якщо штрих-код містить символ «пробіл» та літери.

2. Доопрацьовано механізм використання функціональних клавіш клавіатури F1 – F12 при застосуванні попередньо запрограмованих сканерів штрих-кодів. Якщо сканер буде працювати у режимі натискання клавіш F1 – F12, механізм роботи з гарячими клавішами не буде використовуватися, їх натискання можливе виключно з клавіатури.


Програма буде автоматично оновлена при першому відкритті та при умові наявності доступу до ресурсів.

24 перегляди0 коментарів
bottom of page