top of page
Пошук
  • Фото автораme-doc

Оновлення ПРРО Cashӓlot версія 01.00.044

☝🏻Використовуйте інтернет-еквайринг

Здійснюйте оплату та повертайте кошти за допомогою платіжного сервісу Monobank.

Для використання платіжного сервісу у ПРРО необхідно попередньо виконати відповідні налаштування у розділі Мій бізнес – Налаштування – Налаштування платіжного сервісу Monobank у Кабінеті Cashӓlot. Після завантаження налаштувань з Кабінету у ПРРО буде доступна форма оплати Monobank.

За допомогою сервісу формується посилання на рахунок, який клієнт може оплатити банківською карткою через QR-код, або, перейшовши за посиланням, яке можна відправити клієнту на електронну адресу або у SMS-повідомленні (за наявності відповідних налаштувань у ПРРО Налаштування – Загальні налаштування – Налаштування пошти та у Кабінеті Cashӓlot у розділі Мій бізнес – Налаштування відправки чека в SMS).

Клієнт може оплатити рахунок безпосередньо при формуванні чека, або згодом, але не пізніше закінчення терміну дії рахунку, що визначається у налаштуваннях розділу Кабінета Мій бізнес – Налаштування – Налаштування платіжного сервісу Monobank.

Чеки, що очікують сплати рахунку у платіжному сервісі, зберігаються у реєстрі Відкладені чеки. Для таких чеків у реєстрі доступна операція Перевірити стан рахунку. Після здійснення оплати рахунку чек може бути зареєстрований у ДПС.


☝🏻 Використовуйте POS-термінали

Реалізовано можливість використання POS-термінала ПриватБанку з операційною системою Android при оплаті товарів карткою. Детально про налаштування дивіться у довідці до ПРРО Cashӓlot.


🛠 Доопрацьовано Драйвер для BAS, а також API з СОМ інтерфейсом

1. Додано можливість при використанні драйвера для BAS вказувати додаткові параметри по транзакції POS-термінала для виконання безготівкового розрахунку.

• TerminalID – код термінала;

• ApprovalCode – код підтвердження;

• RRN – РРН транзакції;

• IssuerName – платіжна система;

• PAN – номер картки;

• TransactionDate – дата транзакції;

• SignVerif – електронний підпис;

• AcquireName – термінал;

• InvoiceNumber – номер чека;

• ParentRRN – РРН транзакції чека, по якому здійснено повернення.

Більш детально дивіться у специфікації.

2. Доопрацьовано алгоритм розрахунку сум чека з використанням параметру PriceIncludeVAT=0 у API з СОМ інтерфейсом та Драйвері для BAS.


🛠 Ми прагнемо до досконалості:

1. Доопрацьовано механізм передачі пакета офлайн-сесії на ФСКО у випадку нестабільного інтернет-з’єднання.

2. Доопрацьовано відображення числового значення кількості у табличній частині «Акта про видачу коштів при поверненні» у розділі Касові документи.


Програма буде автоматично оновлена при першому відкритті та при умові наявності доступу до ресурсів.

9 переглядів0 коментарів
bottom of page