top of page
Пошук
  • Фото автораme-doc

Рішення від «Райффайзен Банк» та «M.E.Doc». Електронний документообіг між позичальником та банком

Банківська сфера, вочевидь, — один з тих китів, на яких тримається економіка країни. Поступове відновлення всіх складових взаємодії клієнта з банком є першочерговим завданням, а оптимізація деяких процесів роботи з клієнтами стає необхідністю під час воєнного стану. Одними з основних напрямків, що потребують відновлення і перезавантаження – є кредитування та обслуговування кредитів. Після початку повномасштабної війни на території України, виконувати тривалі бюрократичні та багатоетапні операції з підготовкою та поданням документів до банку стало майже неможливим.

«Райффайзен Банк» на базі продуктів українського розробника Linkos Group, M.E.Doc і СОТА запускає ефективне рішення для обслуговування клієнтських рахунків та кредитів, з використання електронного документообігу. Для клієнтів банку, що є користувачами рішень для ЕДО M.E.Doc і СОТА, доступна можливість передавати фінзвітність та окрему документацію, просто через свою програму, використовуючи електронний підпис. Уся передана звітність автоматично завантажується у банківську систему для здійснення необхідних розрахунків фінансових показників клієнта. Тривалість процесу подання необхідної звітності до банку скорочується до кількох хвилин, що значно пришвидшує весь процес обробки та прийняття рішення для конкретного клієнта. Як відправити статистичну і фінансову звітність, а також супроводжуючі документи за допомогою системи M.E.DOC?

  • У системі M.E.DOC на панелі інструментів натисніть кнопку «Створити» – «Електронний документ».

  • Вам відкриється вікно «Створення документа», в якому на панелі ліворуч оберіть розділ «Банки», а далі виділіть рядок «Документи в банк» і натисніть кнопку «Створити».

  • Відкриється вкладка «Документи в банк», яку треба буде заповнити, зберегти дані і додати супроводжуючі документів або звітність.

  • Коли ви додали всі файли у заявку, натисніть кнопку «Відправити».



Новий інструмент взаємодії особливо буде корисний позичальникам, що працюють як групи компаній і одночасно подають фінансову звітність до банку по всіх своїх організаціях. Завдяки електронному документообігу досягається швидкість та забезпечується дистанційність одного з основних процесів у роботі банків зі своїми клієнтами. Бізнес адаптується, а значить наша економіка продовжує відроджуватись. Працюємо разом та наближаємо нашу перемогу!

46 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page